sombor-celtis-vrbas-huntersDebi Stršljenova, povratak Ajkula na startu Treće lige Srbije
 
Premijerno izdanje Treće lige Srbije, počinje ove sezone utakmicom između Jagodina Black Hornetsa i Sofija Bearsa, na stadionu SC „Glavnica“ u Jagodini“, sa početkom od 15 časova. Biće ovo i prvi internacionalni duel u jednom zvaničnom takmičenju pod pokroviteljstvom Srpske asocijacije američkog fudbala, obzirom da će Sofija Bearsi učestvovati u okviru Grupe Jug.
Posle odličnih rezultata u mlađim kategorijama, biće ovo prvi zvanični meč seniorskog tima Black Hornetsa, koji su u vrlo kratkom periodu pokazali da izrastaju u vrlo organizovan klub. U grupi Jug su, pored ova dva tima, još Obrenovac Hawksi, koji su slobodni u prvom kolu.
Početak takmičenja za Grupu Sever zakazan je za nedelju, od 15 časova, na gradskom stadionu u Somboru, gde će domaći Celtisi ugostiti Šabac Šarkse. Biće ovo povratnički meč za Šapčane, koji su jedan od prvoosnovanih klubova (2003. godine), ali se šest dugih godina nisu takmičili i sada ponovo grade svoj status iz najnižeg ranga takmičenja.
Pored Somboraca i Šapčana u grupi Sever je još jedan tim koji je iz kategorije onih sa većom tradicijom, Klek Knightsi, koji su slobodni u prvom kolu.
Povezana vest:  Derbi u Novom Sadu pripao Vukovima