Komnenovic salonSpecijalna akcija Komnenović auta – servis sa zamenom ulja za samo 3999 dinara

Opel ovlašćeni diler Komnenović auto pripremio je specijalnu servisnu akciju za sve vozače modela Astra G i Corsa C. Akcija je posebno pogodna za sve koji nisu stigli da obave zimski pregled vozila, kao i za one koji su vozili automobil po snegu tokom proteklih hladnih meseci.
Akcija obuhvata takozvani mali servis sa zamenom ulja za svega 3999 dinara. Svaki klijent koji zakaže servis svoga vozila dobija kompeletan pregled vozila u 37 tačaka, od antifriza, motora, preko trapa, kočnica, svetlosne signalizacije pneumatika odnosno svih mehaničkih sklopova. Ovaj pregled uključuje i kompjutersku dijagnostiku odnosno proveru elektronskih parametara rada motora. U hladnim danima veoma je značajno da se proveri stanje antifriza kao i trapa zbog postojećih oštećenja na putu, kao i leda i soli. Provera funkcionalnosti brisača i sistema za pranje stakala koji se često zapuši tokom zime zbog raznovrsnih tečnosti za praje stakala, takođe ulazi u redovan pregled u Komnenović autu.
Svi automobili trebaju redovne preglede i provere, od sezonskih provera do generalnih pregleda, a visoko stručni tehničari Komnenović auta uvek su spremni da vam pomognu.
Akcija traje tokom celog meseca februara.
Svi zainteresovani mogu da pozovu 011 32 92 389 i da zakažu pregled svog vozila.

Povezana vest:  Povećanje proizvodnje modela CX-5 – udvostručen godišnji kapacitet proizvodnje SKYACTIV motora