Jermain Taylor vs artur abraham

Džermejn Tejlor uhapšen zbog nasilja u porodici

Bivši bokserski šampion srednje kategorije Džermejn Tejlor uhapšen je u svojoj kući u gradu Litl Rok zbog nasilja u porodici i nanošnja teških telesnih povreda, objavile su danas vlasti. Portparol kancelarije lokalnog šerifa Karl Minden rekao je da je nasilje u porodici prvostepeno i da je jedna osoba teško povređena. 
On je rekao da se incident desio u petak, kada je Tejlorov rođak u društvu jedne osobe došao u goste kod bivšeg šampiona, i da je posle svađe koja je izbila bokser uzeo pištolj i nekoliko puta pucao. 
Povređen je bokserov rođak, a druga osoba nije. Njih dvojica su se odvezli kolima i pronađeni su kasnije u jednoj prodavnici. Policiju je pozvala Tejlorova žena, koja je prijavila da je neko upao u njenu kuću i da je čula pucnje. Imena nisu objavljena. 
Tejlor je i dalje u pritvoru, a Minden je rekao da je istraga još u toku, kao i da je 36-godišnji bokser miran i da sarađuje sa vlastima. 
Džermejn Tejlor je u svet boksa ušao na velika vrata 2005. godine, kada je podeljenom odlukom sudija osvojio titule u verzijama WBC, WBA i WBO, kada je prekinuo niz od 20 odbrana titule Bernarda Hopkinsa, koga je savladao odmah potom i u revanšu. Titulu je potom izgubio, a onda je prešao u super srednju kategoriju, u kojoj je dva puta uzastopno nokautiran. Posle duge pauze, planirao je da se vrati u ring, a za 8. oktobar je bila zakazana borba sa šampionom u IBF verziji, Semom Solimanom. 

Povezana vest:  SP KAZAHSTAN 2013, Miloš Baltić i Branimir Stanković poraženi