marko nikolic profi

Nikolić i Sjekloća nastupaju u klubu Teatro 3. aprila

 

Posle skoro dve godine u Beogradu je na programu nova profi boks revija. Beogradska publika, čini se, uželela se dobrog pesničenja tako da će ova profi revija biti „kao šlag na torti“ i, samo za probrane, pošto u Teatru nema mesta za veliki broj ljubitelja pesničenja.

Ipak, organizator ovog spektakla je Darko Popivoda a to je, zasigurno i recept za odličnu organizaciju. S druge strane, među konopcima će se naći Marko Nikolić, momak iz Beograda kome će ovo biti peta profi borba i Nikola Sjekloća bokser iz Crne Gore koji je prekaljeni bokser. Još nije poznato ko će se još pojaviti na ringu a zasada nisu poznati protivnici Nikoliću i Sjekloći.

Povezana vest:  FINALE 32. „VOJVOĐANSKE ZLATNE RUKAVICE” U SUBOTICI, Osdakovskom Zlatna rukavica

Po saznanju da će boksovati 3. aprila svoj peti profi boks meč Marko Nikolić je rekao:

-Drago mi je što Darko Popivoda stoji iza mene i veruje u mene. Ovoga puta ću boksovati u klubu Teatro koji poznajem iz noćnog života. Iako sam sportista tamo sam proveo lepe noći a nadam se da ću 3. aprila iz Teatra izaći uzdignutih ruku sa još jednom upisanom pobedom u profi karijeri i nastaviti pobednički niz i dobiti šansu za borbu za jedan od profi pojasa iz jedne od četiri najjače verzije. Takođe, zahvalio bih se i Luki Popoviću koji mi od početka moje profi karijere pomaže dosta – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Olimpijska šampionka Kejti Tejlor možda ne brani titulu

Na pitanje novinara koga očekuje za protivnika Nikolić je bio kratak.

-Uopšte mi nije bitno ko će mi biti protivnik. Svaki dan treniram a sada ću tempirati formu za meč 3. aprila i siguran sam u sebe a samim tim i u pobedu. Iza mene stoji odličan menadžerski i sportski tim tako da je pobeda zagarantovana – rekao je Nikolić. 

Povezana vest:  MEČ ZA WBC ELIMINATOR, Nikola Sjekloća i Sakio Bika na skeneru!