miljan_cg_pripreme_(1)

Miljan Rovčanin se priprema za drugi meč u karijeri

 

Srpski bokser Miljan Rovčanin najmlađi kruzeraš u Evropi 18. maja boksovaće drugi meč u profi karijeri. U Hali sportova Rovčanin će biti pred borba Nikoli Stevanović koji brani IBF pojas a protivnik Rovčaninu će biti Hrvat Ivan Matek.

Rovčanin će imati težak zadatak u Hali sportova jer njegov protivnik ima dva meča (pobeda i poraz) ali se Miljan sprema za taj meč kao da je za jedan od pojasa a poslednji deo priprema obavlja u Baru. Ipak, posle odlične amaterske karijere i odličnog meča u hotelu Jugoslavija kada je završio meč nokautom u drugoj rundi Miljan iz Bara najavljuje novu pobedu.

Povezana vest:  Nenad Borovčanin izaziva najbolje

-Nalazim se na pripremama u profi kampu Big Bodi sa trenerom Radoslavom Milutinovićem. Sa njim usavršavam stend ap tehniku a za fizičku pripremu je zadužen najbolji crnogorski teškaš i MMA borac Danilo Jovović. Jovović zajedno sa Seadom Đozovićem pomno prati moj rad – rekao je Miljan Rovčanin.

Prema rečima trenera Milutinovića, popularnog Rokija Rovčanin je spreman za naredni meč.

Povezana vest:  Sudija meča Kličko - Povjetkin je osuđenik s elektronskom narukvicom

-Miljan je spreman! Treninzi koje radi su prilagođeni njemu ali tako treniraju i MMA borci a poznato je da su to najjači treninzi. Zahvaljujemo se osoblju hotela Sidro i direktoru Draganu Nikeziću na gostoprimstvu jer se osećamo kao kod kuće ali zahvalnost dugujemo i Jovanu Đuriću – rekao je Milutinović.

miljan_cg_pripreme_(4)