fk novi pazar

FK Novi Pazar: Vulin izazvao problem

Fudbalsi klub Novi Pazar saopštio je danas da se maksimalno potrudio u organizaciji utakmice sa Crvenom zvezdom u 24. kolu Super lige Srbije, a da je najveći problem napravio ministar u tehničkoj Vladi Srbije Aleksandar Vulin. 
-Cela javnost očekivala je incidente, ali sve je proteklo sa manjim propustima. Najveći problem nastao je kad je publika počela da napušta tribine, a ministar Vulin, sa četiri žandarma, preko terena otišao do navijača Crvene zvezde – navodi se u saopštenju Novog Pazara. 
-Iziritirana publika počela je da lomi stolice, ali je pre toga pokazala da ceni prave vrednosti i pozdravila legendu fudbala Dragana Džajića – dodaje se u saopštenju Novog Pazara. 
U tom superligašu su naglasili da su drugi put u ovoj sezoni drastično oštećeni od sudije Boška Jovanetića, kao i da će tražiti izuzeće arbitara koji su im delili pravdu u porazu od Crvene zvezde. 
-Nakon analize spornih situacija, ispostavilo se da su naše tvrdnje tačne i da smo još jednom drastično oštećeni. Svima je jasno da nam Jovanetić uvek sudi ‘po zadatku’. Nije dosudio jedanesterac za nas, prekinuo nam je napad zbog nepostojećeg ofsajda, a sve to je direktno uticalo na konačan ishod – navode Pazarci. 
Crvena zvezda je u četvrtak savladala domaći Novi Pazar sa 1:0, golom Nenada Milijaša u 17. minutu. 

Povezana vest:  Stevanović operisan, završio sezonu