skupstina grada aba liga

FAJNAL 4 ABA LIGA

Nikodijević priredio prijem za učesnike Fajnal-fora

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević priredio je danas prijem za učesnike završnog turnira Jadranske košarkaške lige i istakao da očekuje da ovogodišnji turnir bude najbolje organizovan do sada.
-Čast je biti u društvu najboljih, a vi to svakako jeste. Beograd nije prvi put domaćin ovakvog turnira i nadamo se da će biti najbolje organizovan do sada. Nadam se da će se gosti osećati prijatno u našem gradu. Beograd ima vatrenu publiku koja se razume u košarku, a znam i da je ulog veliki jer finalisti idu u Evroligu. Nadam se da ćemo i u budućnosti organizovati ovakva takmičenja – istakao je Nikodijević.
U ime Jadranske lige prisutnima se obratio generalni menadžer Roman Lisac, koji se zahvalio gradskim i republičkim vlastima što su prepoznal značaj ovog turnira.
-Ne volim da se mešamo u politiku, ali drago nam je što su na vlast došli ljudi koji se razumeju u sport i žele da pomognu. Hoćemo da sa ovog turnira pošaljemo zajedničku poruku Evropi o celom regionu, a cilj nam je i da srušimo sve rekorde. Neka pobedi najbolji na parketu – naveo je Lisac i iskoristio priliku da čestita novom gradonačelniku Beograda Siniši Malom.
U prvom polufinalnom meču večeras od 20 sati sastaju se Crvena zvezda i Cibona, a sutra u isto vreme sastaju se Partizan i Cedevita. Finale je na programu u nedelju, takođe od 20 sati.

Povezana vest:  Partizan u Smederevu za titulu, Zvezda sa Slobodom