Falcao igra

Rodrigez: Nadam se da će mi se Falkao pridružiti u Realu

Novi fudbaler Reala Džejms Rodrigez rekao je danas da bi voleo u madridski klub dođe njegov saigrač iz reprezentacije Kolumbije Radamel Falkao. Napadač Monaka nalazi se na meti šampiona Evrope, a Rodrigez se nada da će ponovo sarađivati, pošto su zajedno igrali za Porto i Monako.
-Uveren sam da Falkao može da bude uspešan u Realu. Ne znam da li će doći, pošto ne odlučujem ja o tome, ali voleo bih da nam se pridruži jer je kvalitetan napadač i rođeni pobednik. Igrao sam sa njim četiri godine i nadam se da ćemo ponovo biti saigrači. Falkao ima pobednički mentalitet, a to je potrebno Realu – rekao je Rodrigez za španski list As.
Rodrigez je prešao u Real iz Monaka u transferu vrednom 80 miliona evra, a sa novim klubom potpisao je šestogodišnji ugovor.
-Želim prvo da obezbedim mesto u startnoj postavi. Ekipa je uigrana i dugo na okupu, zbog čega moram da imam strpljenja. Želim da osvajam titule i jedva čekam da zaigram. Srećan sam jer mi se ispunio san – zaključio je Rodrigez.
Rodrigez je sa šest golova bio najbolji strelac Svetskog prvenstva u Brazilu, a za reprezentaciju Kolumbije odigrao je 27 utakmica.

Povezana vest:  Italijani ostaju bez četvrtog kluba u Evroligi