Nemanja MaticMatić: Fabregas donosi trofeje
 
Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je danas da bi pojačanje iz Barselone, Sesk Fabregas, mogao da bude ključni igrač plavaca u borbi za trofej u Premijer ligi sledeće sezone.
-On zna sve sa loptom, radi se o veoma kvalitetnom igraču i odmah se vidi da je veliko pojačanje za klub. Takav igrač može da osvoji sve trofeje – rekao je Matić za Dejli Miror.
Fabregas je ovog leta došao u Čelsi, a londonski klub je platio 37 miliona evra obeštećenja.
Čelsi je nedavno u prijateljskoj utakmici savladao holandski Vitese sa 3:1, a u strelce su upisao i Matić.
-Sada igramo drugačije. Sadašnji tim Čelsija je mlađi nego prošle sezone, ali znamo da moramo još mnogo da radimo. Važno je to što imamo budućnost. Verujem da ćemo ove sezone biti veoma uspešni, cilj nam je šampionska titular – istakao je Matić.
Prošle sezone londonski plavci ostali su bez trofeja, ali je pre godinu dana menadžer Žoze Murinjo i najavio da pravi tim za budućnost.
-Bilo nam je teško, gubili smo bodove u nekim ‘malim’ utakmicama. To je na kraju i odlučilo šampionsku trku. Ove sezone ne smemo da pravimo takve greške. Znamo šta moramo da radimo i spremni smo na sve. Za titulu u Premijer ligi boriće se pet ili šest timova – zaključio je Matić.
On je zimus došao u Čelsi iz Benfike, a za plavce je prošle sezone odigrao 19 utakmica.
Povezana vest:  Prva pobeda Zvezde u prvenstvu ove sezone