lalatovic trening 1

Lalatović: Vojvodina je blagi favorit

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da je Vojvodina blagi favorit u predstojećoj utakmici trećeg kola Super lige Srbije. 
-Mogu slobodno da kažem da je Vojvodina blagi favorit, ali to ne mora ništa da znači. Naš cilj je jasan, to je pobeda. Međutim, neće biti nimalo lako – rekao je Lalatović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde. 
Fudbaleri Zvezde sutra od 20.30 igraju u Novom Sadu protiv Vojvodine, utakmicu trećeg kola Super lige Srbije. Lalatović je istakao da očekuje lepu utakmicu, kao i ambijent na stadionu u Novom Sadu. 
-Očekujem da će biti lepa utakmica protiv jako kvalitetnog protivnika, publika će uživati u ambijentu i verujem da ćemo se mi u Beograd vratiti zadovoljni – rekao je Lalatović. 
Štoper crveno-belih Savo Pavićević nije trenirao u ponedeljak I utorak, a Lalatović je rekao da će on konkurisati za mesto u timu. Prema njegovim rečima, postoji verovatnoća da će pojačanja koja još nisu licencirana možda moći da igraju protiv Vojvodine. 
-Uprava radi maksimalno na tome, ali ja sam jako zadovoljan onima koji su igrali u prva dva kola i ako dođe do obrta pitanje je da li bi neko od njih ušao u tim. Nema razloga da menjam tim koji pobeđuje – rekao je Lalatović. 
Trener Zvezde ocenio je da je Vojvodina najkvalitetniji protivnik od početka prvenstva. 
-Vojvodina ima uigran tim, prednost domaćeg terena i najkvalitetniji je protivnik u dosadašnjem delu prvenstva. Ako budemo igrali kao u prve dve utakmice, siguran sam da ćemo ostvariti povoljan rezultat – rekao je Lalatović. 
Fudbaler Crvene zvezde Đorđe Rakić rekao je da očekuje pobedu protiv Vojvodine. 
-Vojvodina je tradicionalno težak protivnik, ali nadam se najboljem rezultatu. Nadam se i da će moja forma doći na pravi nivo i da ću tek pokazati šta znam – rekao je Rakić. 
Fudbaleri Zvezde i Vojvodine su u prva dva kola osvojili po šest bodova i nalaze se u vrhu tabele, zajedno sa Partizanom. 

Povezana vest:  Savez i bivši sudija postigli sporazum