El Hadadi: Igranje pored Mesija kao dobitak na lutriji

Mladi fudbaler Barselone Munir El Hadadi priznao je da je još u neverici što ima priliku da igra i deli svlačionicu sa svojim idolom, četvorostrukim osvajačem Zlatne lopte Lionelom Mesijem.
Devetnaestogodišnji napadač marokanskog porekla stigao je na Nou Kamp 2011. iz madridskog Atletika i na startu sezone impresionirao je i stručni štab i navijače, a igranje pored Mesija ocenio je kao „dobitak na lutriji“.
-Nisam očekivao da se sve ovo desi, ali to je epilog svakodnevnog napornog rada i na kraju je stigla nagrada. To je ostvarenje sna da treniram sa saigračima u Barseloni. Uvek sam govorio da je Mesi moj idol, on je to i dalje – rekao je El Hadadi španskim novinarima, navodeći da od fudbalera Barselone svakodnevno uči i upija sve što rade.
-Trudim se da ostanem ista osoba kao do sada. Moj cilj je da svakog dana dam sve od sebe, opušten sam, a ovo je nagrada kao dobitak na lutriji – istakao je talentovani fudbaler.
El Hadadi ima pravo da nastupa za Maroko, ali je naveo da ne želi da bude uvučen u raspravu za koji nacionalni tim će igrati u budućnosti.
-Trenutno sam član mlade reprezentacije Španije i veoma sam srećan. Sve drugo, videćemo. O tome trenutno ne razmišljam, moram da ostanem miran i skoncentrišem se samo na igranje – zaključio je El Hadadi, koji je trenutno u prvom planu trenera Luisa Enrikea u napadačkoj liniji Katalonaca.

Povezana vest:  Milito u Interu do 2014. godine