crveno-belo UsceUspešan crveno-beli vikend u Ušću

Akcija „Ušće je celo crveno-belo“, koju je Crvena zvezda pokrenula sa ciljem da promoviše crveno-bele boje i podstakne Zvezdaše da se učlane u klub, uspešno je završena.
U petak, subotu i nedelju, mnogi simpatizeri i navijači Crvene zvezde iskoristili su priliku da sami, ili sa svojom porodicom, posete Zvezdin štand u Ušće šoping centru, i druže se sa fudbalerima, veteranima, poznatim ličnostima.
Sve je bilo u znaku crveno-bele boje. Dečaci iz omladinske škole našeg kluba razgovarali su i upoznavali se sa ljudima koji će ih za koju godinu bodriti i na terenu Marakane. Prvotimci Vukašin Jovanović, Mihailo Ristić, Nikola Antić, Nenad Gavrić, Vukan Savićević, Luka Jović i Predrag Rajković, privukli su mnogo pažnje naročito kod mališana, koji nisu želeli da propuste priliku da popričaju i da se slikaju sa svojim idolima.
Događaj su uveličali i glumci Aleksandar Radojičić, Predrag Vasić, Viktor Savić, odnosno veterani kluba Milovan Rajevac i Stanislav Karasi, koji su lično učlanjivali, odnosno slikali posetioce.
Akcija je privukla zaista veliki broj ljudi, pa je glavni hol šoping centra često bio tesan. Od ponedeljka, Crvena zvezda je „bogatija“ za 132 člana. Da je Crvena zvezda klub svih nas, mogli su da se uvere svi koji su u prethodna tri dana osetili delić ove atmosfere.

Povezana vest:  TURSKA NAMEŠTANJE, Desetorica optužena za nameštanje rezultata