david luiz promocija

Luiz: Odbio sam Barselonu zbog PSŽ-a

Fudbaler Pari Sen Žermena David Luiz priznao je da je letos kada je napuštao Čelsi bio blizu prelaska u Barselonu, ali da je ipak odlučio da izabere francuski klub.
-Tačno je da je Barselona nekoliko puta pokušala da me dovede i činilo se da ću preći u katalonski klub. Ipak, shvatio sam da je PSŽ pravi tim za mene i drago mi je zbog toga – rekao je Luiz za španski list As.
On je dodao da se nada da će njegov tim popraviti formu posle lošeg starta u francuskom šampionatu, pošto PSŽ trenutno zauzima tek četvrto mesto sa 14 bodova, pet manje od lidera Marseja.
-Moraćemo da promenimo stil igre kako bismo popravili formu. Znam da ovaj tim može mnogo bolje i verujem da ćemo se vratiti na pravi put. Mi smo ambiciozan tim i moramo da ostvarujemo bolje rezultate – naveo je Luiz.
Luiz je letos prešao u pariski klub iz Čelsija za 50 miliona evra, što je rekordna suma za transfer jednog defanzivca. Brazilski fudbaler je tokom karijere igrao još za Vitoriju i Benfiku, dok je za nacionalni tim odigrao 43 utakmice i postigao dva gola.

Povezana vest:  Abramovičev sin bi da kupi akcije Kopenhagena