lazovic par tot

Lazović: Prvenstvo još nije gotovo

Fudbaler Partizana Danko Lazović rekao je danas će njegovoj ekipi pobeda u „večitom“ derbiju protiv Crvene zvezde mnogo značiti u nastavku Super lige Srbije, ali je istakao da prvenstvo još nije gotovo. 
-Drago mi je što nije bilo nervoze i tenzije na derbiju. Čestitao bih igračima Crvene zvezde na fer i korektonoj igri. Mi smo bili bolji za jedan gol i zasluženo pobedili. Ta pobeda će nam dosta značiti u nastavku i biće nam lakse, ali još ništa nije gotovo – rekao je Lazović novinarima u Sportskom centru Teleoptik. 
Fudbaleri Partizana pobedili su u subotu Crvenu zvezdu sa 1:0 u devetom kolu Super lige Srbije. Pobedonosni pogodak postigao je Nikola Drinčić iz slobodnog udarca koji je iznudio upravo Lazović. 
-Nisam gledao nijedan snimak sa derbija, ali mu se čini da je (sudija Milorad) Mažić trebalo da pokaže crveni karton mom čuvaru… U ovom trenutku to i nije toliko važno. On je naš najbolji sudija i ako je on to tako procenio, ajde da mu verujem – kazao je Lazović.
Partizan u četvrtak igra meč trećeg kola Lige Evrope, a u Beograd dolazi turski Bešikataš. 
-Važna utakmica za Partizan. Posle derbija je svaku utakmicu teško igrati, ali je ovo prilika da odigramo dobro. Videćmo dokle će nas to dovesti – rekao je Lazović. 

Povezana vest:  Perez odbio 200 miliona od Sitija za Ronalda