nemanja vidic pozz

Vidić: Još se prilagođavam, popraviću formu

Fudbaler Intera Nemanja Vidić ponovio je danas da mu je potrebno još vremena kako bi se prilagodio na italijanski fudbal i poručio da će partije kakve se od njega očekuju prikazati kada milanski tim bude krenuo sa pobedama.
Srpski štoper (33) u poslednje vreme ne igra u pravoj formi, napravio je nekoliko kikseva, a poslednji je bio protiv Napolija (2:2) u minulom kolu Serije A, kada je Kaljehon iskoristio njegovu nesmotrenu reakciju.
-Naporno treniram i želim što brže da se prilagodim na Seriju A. Osećam svakim danom da sam sve bolji, a najbitnije je da sam fizički dobro pripremljen. Pravog Vidića ćete videti kada Inter bude krenuo sa pobedama. Verujem da ću popraviti formu, iako u svakom meču dajem sve od sebe – rekao je Vidić italijanskim novinarima uoči meča Lige Evrope protiv Sent Etjena.
U Vidićevu odbranu stao je trener „neroazura“ Valter Macari, koji je preuzeo krivicu na sebe i dodao da je srpskog fudbalera previše isforsirao. Vidić je letos došao iz Mančester Junajteda u Inter kao slobodan igrač, a u karijeri je igrao još za Crvenu zvezdu i subotički i moskovski Spartak.
Za reprezentaciju Srbije odigrao je 56 utakmica i postigao dva gola.

Povezana vest:  Denisov, Žirkov i Kokorin u Dinamu