Nikolic-par besNikolić: Bešiktaš pokazao da je prejak za Partizan

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je Bešiktaš prejak za njegovu ekipu, a kao najpozitivniju stvar večerašnjeg poraza u Ligi Evropa istakao je atmosferu na stadionu.
-Najjači utisak sa ove utakmice staje u dve reči: navijači Partizana. Način na koji su bodrili i ispratili tim je nešto što je fascinantno. Ponovo su stavili veliku obavezu na naša leđa, da već u Jagodini reagujemo i dobijemo tu utakmicu – rekao je Nikolić novinarima posle utakmice u Beogradu.
Partizan je kao domaćin u četvrtak uveče izgubio od Bešiktaša sa 4:0 u trećem kolu Grupe C Lige Evropa.
-Bešiktaš je u ovom trenutku prejak za nas. Imali smo periode dobre igre, propustili izrazitu šansu, a oni su kažnjavali svaku našu grešku. To je izrazito kvalitetan tim. Najjači utisak je da je Partizan pokazao da u Beogradu može da se igra evropska utakmica i da se ponaša gospodski, čak i u teškim momentima, kada ubedljivo gubi – kazao je Nikolić.
On je naveo da postoje objektivni razlozi za loš rezultat, kao što su nedavno odigran „večiti“ derbi protiv Crvene zvezde, odsustvo određenih igrača i fizičko stanje bitnih fudbalera.
-Partizan je jako dobro igrao sa dva 17-godišnjaka i jednim 18-godišnjakom u timu. Ovo je velika škola za njih. Namerno smo odmorili Sašu Ilića, kao i Nikolu Drinčića i Danka Lazovića u finišu utakmice – rekao je trener crno-belih.
Partizan ima jedan bod, tri manje od Asterasa, a četiri od Totenhema i Bešiktaša.
-Ništa se nije promenilo, Totenhem i Bešiktaš su i dalje favoriti, a da bi ova druga dva tima mogla da se uključe u takmičenje, moraju da se poklope mnoge stvari. Ipak, Totenhem i Bešiktaš ostaju favoriti za prva dva mesta u grupi – rekao je Nikolić.
Partizan će u narednom kolu gostovati Bešiktašu 6. novembra od 19.00 u Istanbulu.

Povezana vest:  Hicfild ostaje na klupi Švajcaraca

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES