vladan milojevic trener cukaricki

Vladan Milojević: Obazrivo protiv Mladosti

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora da bude obazriva ako želi da pobedi Mladost u 11. kolu Super lige Srbije. 
-Dobro smo se spremili, ali igraćemo protiv verovatno najdisciplinovanije ekipe u ligi tako da moramo da budemo jako obazrivi. Imam apsolutno poverenje u svoj tim i očekujem dobar fudbal – rekao je Milojević novinarima u Beogradu. 
Čukarički će sutra od 17.00 igrati protiv Mladosti na Banovom brdu, a dve ekipe su se pre nekoliko nedelja sastale u Kupu Srbije kada je beogradski klub posle preokreta pobedio sa 3:2. 
-Ta utakmica u Kupu je bila čudna i apsolutno neće imati veze sa ovom prvenstvenom – kazao je trener Čukaričkog. 
Milojević u predstojećem susretu zbog kartona neće moći da računa na napadača Nikolu Stojiljkovića, dok će sve ostale igrače imati na raspolaganju. Čukarički je vezao dve ubedljive pobede, a Milojević je rekao da nije gubio veru ni kada je ekipi išlo loše. 
-Momci dobro rade i čast mi je da radim s igračima koji se maksimalno trude na treninzima. Ulazimo u ciljnu ravninu kada je jesenji deo prvenstva u pitanju, tu su kartoni i povrede, lako dolazi do ispadanja iz ekipe i bitno je da uvek imamo na raspolaganju 20 spremnih igrača – rekao je Milojević. 

Povezana vest:  Fudbaleri Partizana počinju pripreme 10. januara