lalatovic cz donji sremLalatović: Ne mogu da utičem na krađu

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović bio je razočaran suđenjem i rezultatom protiv kragujevačkog Radničkog (0:0) u 13. kolu Superlige, rekavši da ne može da utiče na krađu nad njegovim timom.
Lalatović je aludirao na crveni karton koji je dobio Bogdan Planić na početku drugog poluvremena, čemu je prethodila ofsajd pozicija napadača Radničkog.
-Neću da se bavim spornim situacijama, ali je ofsajd bio čist i vi ste to bolje videli i od mene. Ne mogu da utičem na krađu. Takođe, ne mogu da zamerim mojim igračima da nisu hteli, mnogo su se trudili i sa igračem manje smo bili mnogo bolji od Radničkog. Imali smo mnogo šansi, ali ne mogu ja da uđem u teren i postignem gol – rekao je Lalatović za klupski sajt.
Trener crveno-belih istakao je da ne razume potez kolege na klupi Radničkog Neška Milovanovića, pošto, kako je on rekao, ne želeo da napadne Zvezdu iako njegov tim ima igrača više.
-Trener im traži da se valjaju po terenu i insistira od svog golmana da dobije žuti karton kako se ne bi igralo. Ni Zvezdi, a ni Radničkom ovaj bod ne znači mnogo. Ja sam bio trener Proletera, Voždovca i Napretka i nikada nisam tražio od svojih igrača da ne napadaju protivnika, pogotovo sa igračem više. Zato nam je fudbal tu gde jeste, i smatram da je to sramota za trenersku profesiju -zaključio je Lalatović.

Povezana vest:  Vilotić na transfer listi! Igračima zabranjeno da daju izjave ?!