paul pogba

Pogba: Nemamo alternativu, moramo da pobedimo

Fudbaler Juventusa Pol Pogba rekao je danas da njegova ekipa nema alternativu i da mora da pobedi Malme u predstojećem meču Grupe A Lige šampiona. 
-Nemamo alternativu, moramo da se vratimo iz Švedske sa tri boda. Ništa drugo me ne zanima… Imamo dobar tim, možemo daleko do doguramo, ali nam je potrebna koncentracija koju smo pokazali u Rimu (protiv Lacija) – rekao je Pogba za italijanske medije. 
Posle četiri odigrana kola Atletiko Madrid je prvi na tabeli Grupe A sa devet bodova, Olimpijakos i Juventus imaju po šest, dok poslednjeplasirani Malme ima tri boda. Juventus će zadržati šanse za prolaz dalje čak i ako izgubi od Malmea, dok švedski klub ne sme da izgubi ako želi da ostane u konkurenciji za osminu finala. 
Meč između Malmea i Juventusa igra se sutra od 20.45. U drugom meču Grupe A sutra se, takođe, od 20.45 sastaju i Atletiko Madrid i Olimpijakos, a španski klub bi pobedom u tom meču osigurao plasman u osminu finala. 
U prvom kolu Lige šampiona Olimpijakos je iznenadio Atletiko I pobedio sa 3:2. Ekipa Dijega Simeonea je od tog meča u Grčkoj pobedila Juventus i Malme dva puta i sada je na red stigla i „naplata računa“ za taj neočekivani poraz. 
-Od kad smo izgubili u Grčkoj ja ne potcenjujem nikoga. To što igramo kod kuće ne znači da ćemo sigurno pobediti, čeka nas teška utakmica… Ne znam da li to do sada najvažniji meč u sezoni, ali želimo da prođemo dalje sa prvog mesta – kazao je za španske medije fudbaler Atletika Dijego Godin. 

Povezana vest:  Srbija pala za jedno mesto na svetskoj rang-list FIFA