fk novi pazar

FK Novi Pazar: Ovaj put ne vodi nikuda

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je danas da nije želelo da učestvuje u izboru novog predsednika Zajednice superligaša Srbije, jer ocenjuju da taj „put ne vodi nikuda“. 
-Nismo prisustvovali današsnjoj sednici, jer ne želimo da učestvujemo u tome. Sa svih strana su nas zvali kao da se bira predsednik Amerike. Ovakve situacije samo štete fudbalu. Pozivamo obe strane da sednemo i da razgovaramo za dobrobit fudbala, put kojim smo krenuli ne vodi nikuda – rečeno je u klubu iz Novog Pazara. 
Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Zoran Šćepanović izabran je danas na mesto prvog čoveka Zajednice superligaša, na burnoj sednici u Staroj Pazovi. Za Šćepanovića su glasali predstavnici Crvene zvezde, Vojvodine, Spartaka, OFK Beograda, Radničkog 1923, niškog Radničkog, Rada I Napretka, dok je Čukarički bio uzdržan. 
Protivkandidat Goran Milanović napustio je sednicu uoči glasanja rečima da „ovako ne vredi raditi“ i da su se „mnoge stvari promenile juče u toku dana i danas ujutro“. 
Za njim su izašli i predstavnici Partizana, Donjeg Srema, Jagodine, Voždovca i Borca, dok predstavnici Novog Pazara i Mladosti nisu ni došli u Staru Pazovu. 

Povezana vest:  Stanojević: Presudilo isključenje Babovića