rad slavlje

Pripreme “Građevinara” za nastavak JSL počinju 9. januara

Pripreme za prolećni deo sezone 2014-2015 Jelen super lige Srbije počinje 9. januara kada će trener ekipe Milan Milanović ponovo okupiti igrače u prostorijama FK Rad i započeti pripreme za narednih 15 utakmica.

U prvom delu sezone je završila na 10 mestu JSL. Posle odigranih 15 utakmica tim sa Banjice je upisao 16 bodova kao i plasman među osam najboljih timova u zemlji, u Kupu Srbije.

Povezana vest:  Silvio Berluskoni: Ronaldinjo ostaje u Milanu i kad prestane da igra!

Prvi trening i prozivka igrača zakazana je za 13 časova 9. januara. Za sada nema najava da li će iko od igrača otići iz kluba a posle Božića će biti poznata imena koja će biti na raspolaganju Milanoviću.

Odlazak na pripreme u Antaliju, tačnije oblast Lara je zakazan za 26. januar a ekipa će biti smeštena u  hotel “Miracle”. U sklopu 15 dana priprema u Turskoj ekipa sa Banjice trebalo bi da odigra pet pripremnih utakmica. Za sada su zakazane – potvrđene  dve, i to sa Slavijom iz Praga kao i Belhatov iz Poljske.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Antić zadovoljan uprkos slaboj realizaciji

U 16. kolu JSL, 21. februara naredne godine FK Rad otvara polusezonu sa svog terena a u goste dolazi FK “Novi Pazar”, dok u narednom kolu (28. februar) gostuje Borcu iz Čačka.