ognjen gnjatic rad belhGnjatić posle meča sa Belhatovim: Moglo je i biće bolje!

Ognjen Gnjatić, standardni prvotimac kluba sa Banjice delovao je razočarano posle 0:2 od poljskog Belhatova. Iako su „Građevinari“ tek tri dana u Antaliji ovo je bila prva provera, od četiri na Sredozemnom moru. Tim nije delovao kako bi trebalo ali do početka Šampionata ostalo je još dosta da sve dođe na mesto i da trener Milan Milanović ukomponuje orkestar da bude besprekoran.
Posle utakmice Gnjatić je rekao:
-Ovo nam je druga provera, druga utakmica, koju smo odigrali. Neki utisak je da smo, ne tražim alibi, vidi se da smo teški i umorni od treninga ali smo loše stajali na terenu a mogli smo mnogo bolje. Primili smo, iz naših grešaka golove, što ne sme da nam se dešava u narednom periodu. Imali smo neke svoje polu prilike gde smo pokušali da dođemo do gola i bili smo bezopsani u fazi napada. Što se tiče drugog poluvremena bolje smo ga otvorili. Imali smo neke svoje šanse, dve dobre akcije, jednu glavom sa pet metara ali to nismo iskoristili. Međutim drugo poluvremen smo bolje odigrali i bili opasniji. Biće to bolje u narednom periodu.
O pripremama u Antaliji Gnjatić ima samo reči hvale.
-Uslovi u Antaiji su fantastčini. Imamo sve uslove za rad. Na nama je da se što bolje spremimo i da iz utakmice u utakmicu rastemo i da budemo maksimalno spremni za početak prvenstva – rekao je na kraju Gnjatić.

Povezana vest:  "Romantičari" bili na stotinak metara od odrona u Bogutovcu