roberto manciniManćini želi da dovede Turea u Inter

 

Trener Intera Roberto Manćini rekao je danas da bi želeo da dovede u svoj tim fudbalera Mančester sitija Jaja Turea.

Ture i Manćini su sarađivali u Sitiju od 2009. do 2013. godine i za to vreme osvojili Premijer ligu i FA kup.

-Jaja je jedan od najsnažnijih fudbalera na svetu. Igrao je mnogo utakmica u različitim ligama, u Belgiji, Rusiji, Španiji i Engleskoj. Jedino nije igrao u Italiji. Mi pravimo tim, a postoje

Povezana vest:  Klop: Moguće je da je Mane završio sezonu

igrači koji svojim dolaskom promene celu ekipu, a Jaja je takav igrač – rekao je Manćini, preneli su italijanski mediji.

-Mogli bismo da probamo da ga dovedemo sledeće godine. Moramo da dovedemo trojicu igrača šampiona i tada ćemo biti spremni da se borimo za skudeto – dodao je Manćini.

Siti je otpustio Manćinija 2013. godine posle poraza u finalu FA kupa, a veći deo navijača i medija kritikovao je upravu zbog toga.

Povezana vest:  EURO 2012, Ševčenko doneo prvu pobedu na EP za Ukrajinu, pali Šveđani

-Rekli su mnogo besmislenih stvari, ali to nije važno. Važno je da sam ja tada napravio tim, tim koji sada igra fantastičan fudbal. U poslednje dve godine doveli su još nekoliko igrača, ali meni je važno to što sam tamo obavio dobar posao – dodao je Manćini.

Posle odlaska iz Sitija Manćini je preuzeo Galatsaraj, odakle se ove zime vratio u Inter, sa kojim je prethodno osvojio tri titule u Seriji A. On nije odbacio mogućnost povratka u engleski fudbal.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Rehagel traži od grčkih fudbalera da poštuju dogovor

-Fudbal je čudan. Pre povratka u Inter nikada nisam mislio da ću tu ponovo raditi. Voleo bih da se vratim u Englesku jer je tamo fudbal fantastičan. U budućnosti je sve moguće – rekao je Manćini.