katai predstavljanje 1

Katai: Jedva čekam utakmicu protiv Vojvodine

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je danas da jedva čeka utakmicu protiv Vojvodine i poručio da se nada pobedi protiv nekadašnjeg kluba u derbiju 18. kola Superlige.
Katai je upravo u Vojvodini ponikao i igrački se afirmisao, pre nego što je 2011. godine prešao u Olimpijakos, a kasnije i na pozajmicu u Zvezdu.
-Poštujemo Vojvodinu, ali idemo na pobedu. Nadam se da smo igrom i pobedom u Jagodini vratili i poverenje navijača koje je sigurno bilo malo „uzdrmano“ nakon utakmice u Nišu. Verujem da su tada bili razočarani, ali isto tako verujem da će nas podržati u utakmicama koje slede. Očekujem sjajnu utakmicu u subotu i malo je reai da jedva čekam – rekao je Katai za klupski sajt.
On je istakao da ekipi mnogo znači pobeda na nezgodnom gostovanju u Jagodini (3:2), posle čega je Zvezda smanjila prednost Partizana na četiri boda.
-Mislim da se nastavak prvenstva veoma lepo „otvorio“ za nas, iako je moglo da bude i bolje. Ipak, nećemo da se vraćamo na utakmicu u Nišu, gledamo samo napred, a ispred nas je Vojvodina i potrudićemo se da pobedimo – naveo je Katai.
Katai je dodao da je gol protiv Jagodine nagrada za njegov uloženi trud tokom zimskih priprema.
-Mislim da svako ko pošteno radi i trenira maksimalno može da očekuje da mu se sve vrati. Da li odmah ili malo kasnije, ali sigurno će se vratiti. Ovo je samo početak i tek očekujem dobre partije kako svoje, tako i cele ekipe – zaključio je Katai.
Utakmica 18. kola Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu od 18 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

Povezana vest:  Vojvodina šokirala Partizan, Radničkom bod u Nišu