lazovic zvezda-jagodinaDarko Lazović vas zove u Kombank arenu

Košarkaše Crvene zvezde u četvrtak očekuje izuzetno težak duel. Crveno-beli će u Kombank areni od 20 sati i 45 minuta odmeriti snage sa aktuelnim šampionom Evrolige – Makabijem.

Na konferenciji za medije pred meč devetog kola E grupe Top 16 faze Evrolige trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je da će u nastavku elitnog takmičenja Zvezda igrati svim srcem za svoje navijače zbog vernosti koju su pokazali u ovoj sezoni. Zvezdin strateg pozvao je navijače da u što većem broju dođu u Kombank arenu i svojom brojnošću uveličaju spektakl.

Povezana vest:  Održan sastanak predstavnika FS Srbije i FS Italije

Jedan od onih koji će uživo pratiti meč Crvene zvezde i Makabija je i fudbaler crveno-belih Darko Lazović, dvostruki strelac za Zvezdu u nedavnom trijumfu nad Jagodinom.

– Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su izvanredne rezultate u dosadašnjem delu sezone, samim tim što su prvi u ABA ligi i što su Evroligi obezbedili plasman u Top 16 fazu posle toliko godina – kaže Lazović i dodaje:

Povezana vest:  Partizan pobedio Čukarički posle dva preokreta

– Jako volim da gledam košarku, kad god imam priliku dođem da pogledam neku Zvezdinu utakmicu. Tako će biti i ovog puta protiv Makabija i zato pozivam Zvezdine navijače da u što većem broju dođu u Kombank arenu i da podrže košarkaše. Mislim da su svojim igrama zaslužili da protiv ekipe kakva je Makabi, aktuelni šampion Evrope, Arena bude ispunjena do poslednjeg mesta. Razlog više je što se obeležava i 70 godina od osnivanja kluba. Nadam se punoj dvorani i pravom spektaklu – zaključio je Lazović.

Povezana vest:  Petarda Dortmunda u Hamburgu