nenad lalatovic cz spartak

Lalatović: U Zvezdi je nerešen rezultat ravan porazu

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da njegovi fudbaleri razmišljaju samo o pobedi nad Vojvodinom u narednom kolu Super lige Srbije. 
-Poslednjih pet-šest utakmica Vojvodina ima više pobeda na našem stadionu nego mi. Ali, nadam se da ćemo obradovati sve koji vole Zvezdu novom pobedom i da ćemo prekinuti nezgodnu tradiciju. Razmišljamo samo o pobedi i nova tri boda – rekao je Lalatović na konferenciji za novinare. 
Zvezda će u narednom kolu srpskog prvenstva dočekati Vojvodinu, u 18. kolu Super lige. 
-Vojvodina je dobar tim i moraćemo maksimalno ozbiljno da uđemo u utakmicu kako bismo došli do nova tri boda. Ne smemo da potcenimo protivnika – rekao je Lalatović. 
Crveno-beli su na početku drugog dela sezone igrali nerešeno sa Radničkim u Nišu, a potom su u uzbudljivom susretu na gostovanju savladali Jagodinu 3:2. 
-Svaka pobeda znači za samopouzdanje, tako da trijumf nad Jagodinom mnogo znači, jer smo pre toga igrali nerešeno. Posle remija je pritisak veliki jer je nerešeno u Zvezdi ravno porazu. Nadam se da ćemo svaku sledeću utakmicu odigrati mnogo, mnogo bolje nego prethodnu sa Jagodinom – kazao je Lalatović. 
Lalatović je naveo da će protiv Vojvodine moći da računa na sve igrače, osim od ranije povređenog desnog beka Marka Petkovića. 
-Tim koji pobeđuje se ne menja. Ako bude bilo promena u odnosu na susret sa Jagodinom, možda će biti jedna, ali videćemo… – kazao je trener crveno-belih. 
Iz Zvezde su pozvali publiku da u što većem broju dođu na stadion „Rajko Mitić“, a takođe i apelovali na fer i sportsko navijanje. 
-Nadam se da ćemo rođendan proslaviti onako kako dolikuje, uz punu podršku naših navijača, za koje očekujem da će nas nositi do pobede – rekao je Lalatović. 
Utakmica između Zvezde i Vojvodine igraće se sutra od 18.00. 

Povezana vest:  Pečnik za pobedu Zvezde u Kruševcu