dodic turska 1

Dodić: Ne mogu ništa da zamerim igračima

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Dodić rekao je posle poraza od selekcije Švedske da igračima ne može ništa da zameri.
Mladi srpski fudbaleri (igrači do 21 godine) izgubili su večeras u prijateljskoj utakmici u Novom Sadu od vršnjaka iz Švedske sa 1:0 na debiju novog selektora.
-Iako rezultat nije bio u prvom planu, poraz nikada ne prija. Švedska je prakticno bez šanse postigla gol, ne mogu igracima ništa da zamerim, jer su se trudili. Šteta je što nismo iskoristili neke šanse u finišu meca, mogu samo da pozelim da se sa Šveđanima ponovo sretnemo na Evropskom prvenstvu, to bi značilo da smo prošli grupnu fazu takmicenja – rekao Dodić za sajt FSS.
Meč u Novom Sadu bio je pretposlednja provera Dodićevih izabranika pred učešće na prvenstvu Evrope, od 17. do 30. juna u Češkoj.
Generalnu probu imaće protiv Italije 30. marta u Beneventu. Srbija će na kontinentalnom šampionatu igrati u A grupi sa domaćinom Češkom, Nemačkom i Danskom, dok su u B grupi Engleska, Italija, Švedska i Portugalija.

Povezana vest:  Dva navijača povređena u Skoplju