brnovicBrnović: Izvinjavam se Rusima zbog svega što su doživeli
 
Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Branko Brnović uputio je izvinjenje igračima i stručnom štabu selekcije Rusije zbog svega što se dogodilo na prekinutoj utakmici u Podgorici, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.
Taj meč G kvalifikacione grupe prekinut je u 67. minutu nakon ponovljenog incidenta domaćih navijača, koji su tvrdim predmetom pogodili ruskog reprezentativca Kombarova.
-Izivnjavam se fudbalerima i stručnom štabu Rusije na svemu što se desilo. Normalno je da utakmica bude prekinuta, nakon što je incident ponovljen – rekao je Brnović za TV Crne Gore, a prenose „Vijesti“.
On je naveo da je crnogorskim igračima teško palo sve što se dešavalo tokom susreta na Gradskom stadionu.
-Igrači su utučeni, niko od njih ne zna da kaže bilo šta, a ne znam šta bih i ja rekao posle svega. Sada smo izgubili sve šanse, a čeka nas i igranje pred praznim tribinama, ne znam ni koliko mečeva – kazao je Brnović.
Susret je prvi put prekinut već u prvom minutu kada je ruski golman Akinfejev pogođen sa tribina bakljom u glavu, zbog čega je prebačen u Klinicki centar Crne Gore.
Na sreću, Akinfejev nije zadobio ozbiljnije povrede, potvrdio je lekar Miljan Zindović iz Hitne pomoći podgoričke bolnice.
-On je doveden u bolnicu sa povredama vrata i manjim opekotinama. Ispitivanjem je utvrđeno da nema ozbiljnije ozlede, ali će ostati nekoliko sati na posmatranju – rekao je Zindović, a prenosi AP.
Utakmica u Podgorici prekinuta je pri rezultatu 0:0, a Fudbalski savez Crne Gore suočen je sa verovatno drastičnom kaznom UEFA.
Povezana vest:  Ibrahimović: Biću još bolji u 2014.