Brendan Rodgers

Rodžers: Staridž možda propušta ostatak sezone

Trener fudbalera Liverpula Brendon Rodžers rekao je danas da ne zna kada će se igrač „crvenih“ Danijel Staridž vratiti na teren i dodao da bi zbog povrede mogao da propusti ostatak sezone. Staridž je, zbog povreda kuka i butine, van ekipe od 8. aprila I utakmice četvrtfinala FA Kupa protiv Blekburna. 
-Videćemo da li će se vratiti do kraja sezone ili tek u predsezoni… Ovo je težak period za Danijela. On je dobar momak koji želi da igra, da trenira i da pomogne ekipi. Ovo je jedna od onih nesrećnih sezona – rekao je Rodžers britanskim medijima. 
Staridža muče povrede cele sezone, pa je odigrao samo 18 utakmica u svim takmičenjima i postigao pet golova, što je neuporedivo manji učinak u odnosu na 24 gola u 33 meča prošle sezone. Liverpul je, pet kola pre kraja Premijer lige, peti na tabeli sa 58 bodova, tako da ekipa s Enfilda i dalje bori za mesto u Ligi šampiona. 
Ekipa Brendona Rodžersa ima sedam bodova manje od četvoroplasiranog Mančester junajteda, ali ta razlika može iznositi i četiri ukoliko Liverpul sutra savlada Hal. 

Povezana vest:  Mundijal može da počne