cukaricki slavlje

Rendulić: Želim sve pobede do kraja

Fudbaler Čukaričkog Zoran Rendulić rekao je danas da njegova ekipa želi pobedu u predstojećem meču protiv OFK Beograda i istakao da je njegov lični cilj da tim s Banovog Brda ne doživi nijedan poraz u Super ligi Srbije do kraja sezone. 
-Možemo poslednjih mesec dana prvenstva da napravimo pravu stvar. Idemo utakmicu po utakmicu, a u naredne dve rešavamo pitanje trećeg mesta. Cilj nam je u sredu da pobedimo OFK Beograd. Oni su mlad tim I zaslužuju svako poštovanje. Nema lake utakmice – rekao je Rendulić za sajt kluba. 
Čukarički u sredu dočekuje OFK Beograd u utakmici 25. kola Super lige Srbije. Ekipa s Banovog Brda je u prethodnom kolu savladala Radnički iz Kragujevca sa 1:0, a upravo je Rendulić bio strelac jedinog pogotka. 
-Borili su se kao lavovi. Mi smo posle prvog gola tražili još jedan, ali moramo da budemo zadovoljni. Nismo izgubili više od 20 utakmica, a moj lični cilj je da se ne izgubi do kraja – naveo je štoper Čukaričkog. 
Napadač Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je da njegova ekipa pobedom protiv OFK Beograda želi da se približi svom cilju – trećem mestu na tabeli. 
-Ta utakmica nam je bitna jer želimo što pre da ispunimo cilj, budemo treći i da izborimo Evropu. U naredne dve-tri utakmice možemo to da rešimo i da se na miru posvetimo finalu Kupa – kazao je Mirosavljević. 
Utakmica između Čukaričkog i OFK Beograda igra se u sredu od 17.00 na stadionu na Banovom brdu. 

Povezana vest:  Lev: Balak će ponovo biti kapiten