fk novi pazar

Novi Pazar: Bruno definitivno u Zvezdi, Pavlović ostaje

Generalni sekretar Fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać rekao je danas da je taj superligaš uspešno završio pregovore oko prelaska Bruna Oliveire de Matosa u Crvenu zvezdu, kao i da je postigao dogovor o produžetku saradnje sa Predragom Pavlovićem.
-Sve uslove smo precizirali i ofanzivni vezista iz Brazila, s kojim smo imali dvogodišnji ugovor, uskoro će i zvanično postati igrač beogradske Crvene zvezde – rekao je Korać radiju Sto plus.
Bruno (25) je stigao u Pazar pre 10 meseci iz brazilskog Žuazeirensea, a prošle sezone postigao je četiri gola na 22 utakmice u Super ligi Srbije. S druge strane, Korać je otkrio da će Predrag Pavlović ostati u Novom Pazaru još godinu dana.
-Njegov ostanak je velika stvar za ekipu, a na dobro putu smo da u najkraćem roku postignemo dogovor s još dvojicom fudbalera – kazao je Korać.
Pavlović (29) je nastupao za sve mlađe reprezentativne selekcije i bio je učesnik Letnjih olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine. On je u minulom prvenstvu igrao na 29 od 30 utakmica, a četiri puta se upisao u listu strelaca.
Treninzima Novog Pazara priključio se i Ivica Jovanović, doskorašnji član OFK Beograda, čiji potpis se očekuje tokom narednih dana.

Povezana vest:  Bajern siguran, Hanover slavio posle dva meseca