laltovic borac zvezda

Lalatović i zvanično na klupi Borca

Doskorašnji trener Crvene zvezde Nenad Lalatović danas je i zvanično preuzeo klupu čačanskog Borca.
Lalatović je prilikom predstavljanja istakao da mu je čast i zadovoljstvo što karijeru nastavlja u klubu velike tradicije i u gradu fudbala.
-Daću sve od sebe da postignemo bolje rezultate nego što je Borac to učinio u prethodnom periodu, da se ne borimo predstojeće sezone za opstanak, jer imamo jako dobar tim – ocenio je novi trener Borca.
Lalatović je obećao da će učiniti sve kako bi uigrao tim, iako je do prvenstva ostalo 20 dana. Prema njegovim rečima, Superliga je dosta ujednačeno takmičenje gde svako svakog može da pobedi.
-Nema tu boljih i lošijih, najvažnije je ko se bolje spremi, ko više veruje u sebe i ko bude bolje trenirao taj će pobeđivati – rekao je Lalatović.
On smatra da u ekipi treba napraviti dobru konkurenciju među igračima jer ih to tera da daju maksimum od sebe.
Direktora Borca Ivan Stevanović izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska mladog stručnjaka u Čačak, koga, kako je rekao, poznaje iz igračkih dana. 
-Znam njegove kvalitete, a dovoljna je referenca što je vodio Zvezdu. Ponosan sam zbog toga i velika nam je čast što je Lalatović sa nama. Mislim da imamo dobru startnu poziciju i Borac zaslužuje ovakvog trenera – rekao je Stevanović.
Sportski direktor Borca, Slobodan Ilić očekuje da Lalatović hemiju i energiju prenese na ekipu i poboljša igru Čačana.
-Što se tiče igračkog kadra, najbolje je kada trener ima svoje želje, zato smo i doveli petoricu igrača – zaključio je Ilić.
Borac je od danas jači za Vujakliju, Mićića, Tanasina, Jablana, Jokića i Đorđevića. Ekspedicija Borca pripreme za narednu sezonu nastaviće na Tari gde će odigrati tri prijateljske utakmice.

Povezana vest:  Domenek ostaje selektor Francuske