vojvodina pripreme

Zagorčić: Idemo na pobedu u Budimpešti

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je danas da će Vojvodina ići na pobedu u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe MTK iz Budimpešte.
Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da smatra da je Vojvodina kvalitetnija ekipa i da je uveren da će izboriti plasman u naredno kolo.
-MTK je slavno ime mađarskog fudbala, igraju napadački i na osnovu onog što smo videli u pripremnim utakmicama, imaju odličnog centarfora i dobru sredinu terena – rekao je Zagorčić.
Jedan od najboljih igraca u redovima Novosađana Mirko Ivanić takođe je uveren da će Vojvodina proći dalje i da će, kako je rekao, daleko dogurati u takmičenju u Ligi Evrope.
Utakmica MTK – Vojvodina igra se na stadionu Ujpešta u Budimpešti u četvrtak 2. jula sa početkom u 20.30 sati, a kako je najavljeno, Radio televizija Vojvodina prenosiće taj meč.
Vojvodina i MTK do sada su se u evropskim takmičenjima sastajali šest puta, a poslednji put je bio 1988. godine u Rapan kupu, kada je Vojvodina posle 1:1 u Budimpešti slavila sa 5:0 u Novom Sadu.

Povezana vest:  Dunga napravio velike promene u reprezentaciji Brazila