milojevic kzn 06032015

Milojević: Šanse su i dalje na strani Domžala

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da Domžale imaju veće šanse za prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evropa, iako je njegova ekipa večeras pobedila u gostima.
-Šanse su i dalje na strani Domžala. Sve će biti otvoreno u revanšu. Bez obzira na rezultat, to je jako dobra i iskusna ekipa, tačno se zna ko šta radi. Da smo imali bar ekipu od prošle godine… – rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Sloveniji.
Čukarički je pobedio sa 1:0 u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu Evropa, golom kapitena Igora Matića iz penala.
Ekipa sa Banovog brda mogla je i do ubedljivije pobede, pš¡to je imala igrača više od 47. minuta i penal, ali ga Matić nije iskoristio, pa je domaći tim imao potpunu inicijativu do kraja susreta.
-Apsolutno smo dominirali u prvom poluvremenu, domaćin nas nije ugrožavao. Posle toga igračviše i penal… To je psihološki jako loše delovalo na moje igrače, protivnici od tad nisu imali šta da izgube, išli na sve ili ništa, a mi se u tome nismo snašli. Apsolutno pogrešno smo igrali u drugom poluvremenu – kazao je Milojević.
On je istakao da je zadovoljan, iako je Čukarički igrao bez nekoliko standardnih igrača, dok mladi reprezentativci nisu imali odmor posle Evropskog prvenstva.
-Mladi reprezentativci nisu nijednu utakmicu odigrali sa nama na pripremama, nisu ni imali pauzu – rekao je Milojević i dodao da će Staniša Mandić biti spreman za revanš.
Trener Domžala Luka Elsner rekao je da je njegova ekipa igrala kukavički u prvom poluvremenu.
-Igrali smo kukavički u prvom poluvremenu, nismo se dobro snašli, samo smo čekali šta će da se dogodi. U drugom delu je bilo drugačije, promenili smo šta je trebalo i igrali smo dobro. Rizikovali smo, bili agresivni. Da je cela utakmica bila kao prvo poluvreme, ne bi ni bilo razloga da idemo u Beograd, ali posle drugog, definitivno imamo šanse – rekao je Elsner.
Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Beogradu.

Povezana vest:  Demba Ba potpisao za Čelsi