stadion partizana ceo derbi

Prodaja sezonskih ulaznica FK Partizan od srede

Prodaja sezonskih ulaznica za utakmice fudbalskog kluba Partizan počinje u sredu, 8. jula, saopštili su danas crno-beli. 
Kako je objavljeno na sajtu Partizana, prodaja i izdavanje sezonskih ulaznica vršiće se na stadionu u Humskoj i tajaće do 13. jula. Prodaja će potom biti nastavlja 15. jula, dan nakon odigrane prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona svakim radnim danom od 10.00 do 18.00.
Cena sezonskih ulaznica za sezonu 2015/16. za južnu tribinu je 2.500 dinara, dok ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu, u zavisnosti od sektora, koštaju od 4.000 do 6.000 dinara.  Prošlogodišnji vlasnici sezonskih ulaznica, kako se navodi, ostvaruju popust od 500 dinara. 
Sezonske ulaznice za mesto u ložama stadiona Partizan koštaju od 75.000 do 100.000 dinara.
Kupovinom godišnje karte navijači Partizana će moći da gledaju sve kvalifikacione utakmice za evropska takmicenja, sve prijateljske utakmice, sve utakmice u Super ligi Srbije, uključujući i derbi protiv Crvene zvezde, kao i sve utakmice u Kupu Srbije. 
Sezonska karta pristalicama crno-belih obezbeđuje i pravo preče kupovine ulaznica za utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona ili Lige Evrope, ako šampion Srbije prođe kvalifikacije.

Povezana vest:  Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv Kopenhagena