angel di maria renije

Di Marija prošao lekarske preglede uoči prelaska u PSŽ

Fudbaler Mančester junajteda Anhel Di Marija prošao je danas lekarske preglede u Dohi uoči prelaska u Pari Sen Žermen, preneli su danas britanski mediji.
Specijalistička sportska bolnica u Dohi Aspetar objavila je na svom Tviter profilu da je Di Marija prošao lekarske preglede, uz fotografiju 27-godišnjeg Argentinca sa jednim zvaničnikom bolnice.
Di Marija je prošlog leta za rekordan transfer britanskog fudbala od 59,7 funti iz Real Madrida prešao u Mančester junajted, ali se nije dobro snašao pa je odlučio da napusti Old Traford. On nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu kod trenera Luja van Gala, a poslednji od tri prvenstvena gola postigao je prošlog oktobra.
-Srećan sam što ću preći u Pari Sen Žermen. Ono što znam o tom klubu je da je osvojio sve titule u Francuskoj. Želim i da preskočim prepreku, a to je četvrtfinale Lige šampiona – rekao je Di Marija.
Mančester junajted će izgubiti novac zbog Di Marije, pošto je uprava pristala na transfer od 44,5 miliona funti, preneli su britanski mediji.

Povezana vest:  SP JAR, Hobotnica Paul prognozirala: Španija će biti prvak