john terry

Teri: Falkao će biti veliko pojačanje za Čelsi

Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je danas da će novi fudbaler Radamel Falkao biti veliko pojačanje za londonski tim.
Falkao je prošlu sezonu igrao na pozajmici u Mančester junajtedu gde se nije dobro snašao, odigrao je 29 utakmica i postigao samo četiri gola. On se vratio u Monako na kraju sezone, ali je ovog leta prešao na pozajmicu u Čelsi.
Teri je rekao da ga je Falkao namučio prošle sezone u derbiju Čelsija i Junajteda.
-On se neverovatno kretao i posle dva minuta utakmice rekao sam saigračima da moramo da budemo oprezni. Odmah na početku udario me je laktom, napadao me i nije hteo da me pusti na miru. Bio je naoštren. Sada ga svakodnevno gledam na treningu i njegova završnica je neverovatna. Ako se poklope neke stvari mislim da će moći da se vrati u staru formu – rekao je Teri, preneli su britanski mediji.
-On je tokom karijere postizao golove u važnim utakmicama i nadam se da će to doneti i u naš tim. On želi da uspe i ne sumnjam da je zbog toga došao. Falkao želi da osvajamo trofeje a ako želimo da se to ostvari i on mora da postiže mnogo golova. Nadamo se da je to dobra kombinacija – dodao je kapiten Čelsija.
Teri je rekao da očekuje veliku borbu za titulu u Premijer ligi, ali da je najveća prednost Čelsija trener Žoze Morinjo.
-Srećni smo što je on u klubu. On nas svakodnevno gura napred. Mrzi da gubi i traži 100 odsto. Ako ne date sve od sebe nećete se uklopiti u njegov režim rada i zbog toga su tokom godina dolazili i odlazili i neki veliki igrači. Njegova svakodnevna želja za uspehom i glad je ono što ga odvaja od ostalih – rekao je Teri.
Takmičenje u Premijer ligi počinje za vikend, a fudbaleri Čelsija će odbranu titule početi utakmicom sa Svonsijem na Stamford Bridžu.

Povezana vest:  Kaluđerović : Pričaćemo na terenu!