angel di maria renije

Di Marija: Imao sam nekoliko svađa sa Van Galom

Argentinski fudbaler Anhel Di Marija otkrio je danas da je tokom jednogodišnjeg boravka u Mančester Junajtedu imao nekoliko sukoba sa menadžerom Lujom van Galom i da je to značajno uticalo na odluku da se preseli u Pari Sen Žermen.
Di Marija je prošlog leta stigao na Old Traford iz Reala za rekordnih 59,7 miliona funti, na prve četiri utakmice postigao je tri gola, ali je usledila dvomesečna pauze zbog povrede posle koje se više nije vratio u očekivanu formu.
-Bilo mi je teško da se prilagodima filozofiji Van Gala. Dobro sam počeo, ali sam se posle toga povredio. Stvari su se pogoršale kada mi je promenio poziciju. Imali smo nekoliko sukoba, usledilo je vreme kada nismo bili u dobrim odnosima i to je mnogo uticalo na moju glavu, a samim tim i partije – rekao je Di Marija za argentinski radio ESPN.
On je dodao da je spreman za nove izazove u Parizu.
-Kada sam pričao sa Loranom Blanom rekao mi je da će me koristiti na sličnom mestu na kome sam igrao u Realu. Ovde sam sjajno primljen, srećan sam što ću igrati u istoj ekipi sa Lavecijem i Pastoreom – dodao je Di Marija.
Di Marija je tokom karijere nastupao za Rosario i Benfiku, dok je za reprezentaciju Argentine odigrao 65 utakmica i postigao 15 golova.

Povezana vest:  Mišel Platini: Nove tehnologije spuštaju fudbal na nivo videoigrica