slavoljub srnic promo cz

Srnić: Srećan sam što sam se vratio u Zvezdu

Novi bivši fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je danas da je srećan što se vratio u taj klub i da očekuje da će ga navijači prihvatiti.
-Veoma sam srećan što sam se vratio među crveno-bele, Zvezda je moja druga kuća. Želeo sam da se sve ovo što pre završi, malo se odužilo, ali šta je tu je, na kraju je sve ispalo dobro – rekao je Srnić novinarima na stadionu „Rajko Mitić“.
Srnić je potpisao trogodišnji ugovor i nosiće dres s brojem 55. Taj broj je nosio i kada je prethodno igrao za Zvezdu. On je ponikao u Zvezdi, a za klub je debitovao u novembru 2010. godine, ali je odigrao samo jednu utakmicu. Posle toga igrao je za Sopot i Čukarički, s kojim je prošle sezone osvojio Kup Srbije.
Igrajući za Čukarički, Zvezdi je dao dva gola, ali nijedan nije proslavio na terenu.
-Nisam slavio te golove iz poštovanja prema klubu i navijačima. Veliki sam zvezdaš od rođenja. Očekujem da će me navijači prihatiti – rekao je Srnić.
On je u Čukaričkom igrao zajedno s bratom blizancem Dragoljubom, a sada prvi put u karijeri njih dvojica neće biti u istom klubu.
-Pričali smo na tu temu i mislim da je došlo vreme da se razdvojimo. Možda će to biti dobro za obojicu. Nije bilo priče da i on sa mnom dođe u Zvezdu, trener je hteo samo mene – rekao je Srnić. 

Povezana vest:  Morati: Utakmica izmedju Intera i Barselone je kao finale