sergio buskets

Buskets: Fudbal je bolji od seksa

Fudbaler Barselone Serhio Buskets rekao je danas da više voli fudbal od seksa, jer sreća koju taj sport donosi traje duže.
-Fudbal je bolji od seksa. Sreća zbog fudbala traje barem tri ili četiri dana. Od seksa, sa druge strane, lepo ti je tek koji minut – našalio se Buskests prilikom gostovanja u španskom TV šou programu „El Hormiguero“.
Buskets je upozorio da život profesionalnog fudbalera nije lak, posbno posle poraza, iako je Barselone prošle sezone osvojila triplu krunu.
-Posle loše utakmice samo želiš da dođeš kući, zalupiš vrata i ne izlaziš tri ili četiri dana. Navijači nas ne vređaju posle poraza, ali podsećaju da niste imali dobar dan – objasnio je Buskets.
On se zatim osvrnuo na slučaj golmana Mančester Junajteda Davida De Hee, koji nije uspeo da dođe u Real.
-Delovalo je da je dogovor postignut, ali igrači su ti koji pate zbog neizvesne budućnost. Bio je spreman da Mančester zameni Madridom, ali u svakom slučaju biće srećan ako ostane u Junajtedu – rekao je Buskets.
Buskets je za prvi tim Barselone debitovao 2008. godine i do sada je za tim sa Kamp Noa odigrao 331 utakmicu i postigao 12 golova. Osvojio je ukupno 20 trofeja, uključujući tri Lige šampiona i pet titula u Primeri, dok je sa Španijom bio prvak sveta 2010. i Evrope 2012. godine. 
Za reprezentaciju Španije zabeležio je 77 nastupa i dva puta se upisao u strelce.

Povezana vest:  Benfika vratila titulu šampiona u Lisabon