milinkovic par steaua 8

Partizan: Puna podrška Milinkoviću i igračima

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan pružio je večeras punu podršku treneru Zoranu Milinkoviću i igračima i zahvalio im na zalaganju i ostvarenim rezultatima.
Na redovnoj sednici UO crno-belih razmatrani su rezultati u dosadašnjem delu sezone, izveštaj o završenom prelaznom roku i finansijsko stanje kluba, a konstatovano je da je plasmanom u plej-of Lige šampiona, prvom posle pet godina, ostvaren značajan uspeh. 
-Nastavak takmičenja u grupnoj fazi Lige Evrope, u kojoj je naš klub ponovo jedini predstavnik srpskog fudbala, predstavlja priliku da se protiv renomiranih protivnika iskaže talenat i kvalitet naših igrača. Upravni odbor je uverenja da posedujemo potencijal za nove pobede i uspehe u Evropi, kao i za nastavak trijumfalne serije u prvenstvu Srbije u kojem predstoji „večiti derbi – navodi se u saopštenju Partizana.
Kako se ističe, uspešni nastupi u kupovima UEFA uticali su i na poboljšanje finansijske situacije, koja je „neuporedivo povoljnija nego početkom godine“, tako da klub očekuje pozitivno poslovanje u 2015. godini.
-UO zahvaljuje navijačima na podršci i pozitivnoj atmosferi koja poslednjih godina nije bila prisutna u toj meri i poziva ih da masovnim odzivom i gromoglasnim navijanjem pomognu igračima i u „večitom derbiju“ i početnoj utakmici Lige Evrope protiv holandskog AZ Alkmara – poručuje se u saopštenju aktuelnog prvaka Srbije.
Predstojeći 149. „večiti derbi“ srpskog fudbala između Crvene zvezde i Partizana, za koji vlada veliko interesovanje, igra se u subotu. 12. septembra na stadionu „Rajko Mitić“ sa početkom u 19. sati.
Na tabeli Superlige Srbije Partizan je trenutno trećeplasirani i sa utakmicom manje zaostaje pet bodova za vodećom Crvenom zvezdom.

Povezana vest:  Stefan Mitrović i Srđan Babić: Kad se dobije poziv Dragana Stojkovića, dilema ne sme da postoji