van  gaal giggs

Bekam: Gigs će biti sledeći menadžer Junajteda 

Bivši fudbaler Mančester Junajteda Dejvid Bekam veruje da će legenda kluba sa Old Traforda Rajan Gigs biti sledeći menadžer „crvenih đavola“. 
Četrdesetjednogodišnji Velšanin prošle godine je završio igračku karijeru, vodio je tim na četiri utakmice nakon što je Dejvid Mojes dobio otkaz, a trenutno je pomoćnik aktuelnom menadžeru Luju van Galu.
Holandskom stručnjaku ugovor ističe 2017. godine, a Bekam smatra da je njegov bivši saigrač Gigs savršen čovek za taj posao.
-On je tokom karijere na pravi način branio čast i kluba i nacionalne reprezentacije. Nadam se da će doći vreme da Gigs postane menadžer Mančester Junajteda – rekao je Bekam za mančesterski „Ivning Njuz“.
Gigs je stigao na Old Traford kao četrnaestogodišnjak i čitavu karijeru proveo je u klubu za kojeg je odigrao rekordan broj utakmica u svim takmičenja i osvojio ukupno 34 trofeja.
Pod vođstvom Van Gala slavni klub igra promenljivo, a nakon četiri kola u Premijer ligi ove sezone petoplasirani je na tabeli sa pet bodova zaostatka za vodećim gradskim rivalom Mančester Sitijem.

Povezana vest:  Đukić: Trebaju nam tri boda protiv Mačve