Lalatovic ZVEZDA-JAGODINA 08

Lalatović: Ivanić majstorskim golom prelomio utakmicu

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je srećan jer je njegova ekipa danas bez primljenog gola pobedila Mladost i pohvalio Mirka Ivanića za „majstorski gol“.
-Na vreme smo dali prvi gol i do poluvremena imali izglednu šansu da postignemo još jedan, mada je i Mladost imala jednu dobru priliku. U drugom delu je Ivanić majstorskim golom prelomio utakmicu jer smo je nakon toga rutinski priveli kraju – rekao je Lalatović posle utakmice u Novom Sadu.
Vojvodina je pobedila Mladost sa 3:0 u 19. kolu Super lige i izbila na šesto mesto na tabeli sa 28 bodova.
-Cilj je bio, naravno, da pobedimo i da se od prvog do poslednjeg minuta predstavimo navijačima u lepom svetlu. Za mene je najbitnije što smo pobedu ostvarili bez primljenog gola. Osvojili smo šest bodova na poslednje dve utakmice i sada se okrećemo Kupu protiv Inđije – kazao je Lalatović.
Trener Mladosti Nenad Milovanović rekao je da je Vojvodina zasluženo pobedila jer je bila bolja i agresivnija.
-Dolaskom Lalatovića, igrači Vojvodine su dobili jednu novu snagu i energiju, što je karakteristika svih timova koje on predvodi. Danas su bili bolji i agresivniji i zasluženo su pobedili. Mi smo malo uplašeno ušli u meč, iako za to nije bilo razloga, jer sam igračima rekao da mi u Novom Sadu stvarno nemamo šta da izgubimo i moram da kažem da sam pomalo ljut na njih. Prvi gol smo primili posle greške našeg igrača, kome već šest meseci ponavljam da gleda da igra unapred, a ne unazad – rekao je Milovanović.
On se složio sa Lalatovićem da je utakmicu prelomio gol Ivanića, za koga je rekao da je „pravi biser“ srpskog fudbala.
Vojvodina će u sredu igrati protiv Inđije u osmini finala Kupa, a potom će gostovati Partizanu u prvenstvu. Mladost će u Super ligi narednog vikenda dočekati Rad.

Povezana vest:  Ubijen fudbaler Anžija Gasan Magomedov