arena futsal siroko

UEFA FUTSAL EURO 2016
Kapacitet Arene ostaje 11.161 mesto za polufinale i finale

UEFA i Fudbalski savez Srbije su imali veliku želju da se proširi kapacitet „Arene“ Beograd za mečeve polufinala i finala, ali zbog bezbednosti i tehničkih uslova, tako nešto ipak neće biti moguće da se izvede u kratkom vremenskom roku. Samim tim, kapacitet dvorane ostaje 11.161 sedište, a atmosfera će i dalje biti „paklena“, baš kao i na prethodnim mečevima našeg nacionalnog tima.

Povezana vest:  Tomović: Volim da idem napred

– Polufinale će se odigrati u istom ambijentu, koji je intiman, lepo deluje i kompaktan je. Ne možemo da zadovoljimo tehničko-bezbednosne uslove u veoma kratkom roku da bi obezbedili zahteve i kvalitet koji se nameće za veći kapacitet. Iza zavese je teren za zagrevanje tako da, nažalost, nismo u mogućnosti da to uradimo – rekao je Zdravko Jokić, direktor UEFA Futsal EURO.

Povezana vest:  Marka: Real spreman da za Pjanića izdvoji 45 miliona evra

U prodaji je još ostao manji kontigent ulaznica za polufinale i finale, ali s obzirom na plasman Srbije u samu završnicu, verovatno će i taj broj „planuti“ već sutra prepodne.

– Karte su već u prodaji i za polufinale, i ostalo je par hiljada karata za oba dana. Verujem da će biti brzo rasprodate – ističe Jokić.

PHOTO: Antonio Ahel/ATAImages

Povezana vest:  Zidan: Pre ili posle i ja ću biti trener