srdjan-plavsic

Plavšić: Zaslužujemo da budemo prvaci

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić rekao je danas da se nada da će njegova ekipa nastaviti pobednički niz na početku prolećnog dela Super lige Srbije.
-Svi smo se već uželeli utakmica i prvenstva da nastavimo pobedonosni niz, nadam se da ćemo pobediti Mladost, a nakon toga nas čeka derbi o kojem ćemo razmišljati kada dođe. Mislim da zaslužujemo da budemo prvaci, zbog svega što smo do sada pokazali. Želja svih nas je da nastavimo sa dobrim igrama – rekao je Plavšić za sajt kluba.
Zvezda posle 22 kola zauzima prvo mesto na tabeli Super lige sa 62 boda, 25 više od Borca i Čukaričkog, a 26 od Partizana.
Crveno-beli se nalaze na pripremama na Kipru, a do povratka u Beograd ostalo je da odrade nekoliko treninga i dve kontrolne utakmice.
-Želeli smo da odemo u toplije krajeve kako bismo se bolje spremili, i to smo i uradili. Ostala su nam još tri-četiri dana za neke taktičke stvar. Uslovi su izvanredni, kako vremenski tako i ovi za treniranje… Došla su pojačanja i sada imamo kompletan tim. Konkurencija je jaka, što je dobro, svako se bori za mesto u timu. Moje je da treniram, i ko bude najviše pokazao, igraće – rekao je Plavšić.
Zvezda bi prvu utakmicu u nastavku sezone trebalo da odigra 20. februara protiv lučanske Mladosti u Beogradu.

Povezana vest:  Aston Vila u finalu FA kupa pobedom protiv Liverpula