boban marinkovicSelekcija Češke i Slovačke protiv „Palminih tigrova“
 
Kik boks klub „Palmini tigrovi“ iz Jagodine organizovaće 7. jula u Končarevu 17. kiks boks turnir na kome će ove godine nastupiti kombinovana selekcija Češke i Slovačke.
Borcima iz Češke i Slovačke suprostaviće se reprezentativci Srbije iz Jagodine, među kojima je i svetski i evropski prvak u ovom sportu Miloš Anić, saopšteno je danas iz ovog kluba.
Za „Palmine tigrove“, uz Anića, boksovaće Boban Marinković, Aleksandar Konovalov, Predrag Mijajlović, Nemanja Pantelić i Emilija Božić.
Kik boks turnir u Končarevu ubraja se među najposećenije u ovom delu Evrope, održava se na otvorenom i u proseku okupi oko 10.000 gledalaca.
Turnir je poznat i po tome što privlači pažnju ambasadora i predstavnika stranih ambasada u Beogradu, ministara u Vladi Srbije, a pratili su ga iz gledališta i predsednici države Boris Tadić i Tomislav Nikolić, kao i bivši premijer Ivica Dačić.
Na dosadašnjim turnirima u Končarevu nastupile su reprezentacije Italije, Rusije, Bugarske, Hrvatske, Turske, Grčke, Španije, Ukrajine, Francuske, Mađarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Poljske.
Vlasnik i osnivač „Palminih tigrova“ je narodni poslanik, predsednik Skupštine grada Jagodine i Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji je rođen i živi sa porodicom u Končarevu i slavi Ivanjdan.
Turnir počinje 7. jula u 20. sati, a u zabavnom programu, pre i posle mečeva, nastupiće pevač Aca Lukas.
Povezana vest:  ODRŽANO PRVENSTVO BEOGRADA U FUL KONTAKTU, Mladenovčani najuspešniji