sp bgd borba

Bugarčić očekuje kik-boks spektakl u Novom Pazaru

Novopazaske kik-bokserke Ajla Lukač i Saida Bukvić boriće se za evropske WAKO PRO titule u disciplini lou-kik, a tehnički supervizor te organizacije Srđan Bugarčić rekao je večeras da očekuje kvalitetne borbe. 
-Kao i uvek, u Pazaru smo naišli na gostoprimstvo. Nadam se da će I u ringu sve biti u najboljem redu. Devojke su u predviđenim kategorijama, pa ostaje da pozovem publiku da dođe u što većem broju i podrži predstavnice Srbije na putu do kontinentalnog trona – rekao je Bugarčić posle zvaničnog merenja u Novom Pazaru. 
Ajla Lukač i Italijanka Valentina Murđa sutra uveče boriće se za šampionski pojas u kategoriji do 54 kilograma, dok će u kategoriji do 52 kilograma Saida Bukvić imati za protivnicu Marju Sing iz Finske. 
Bugarčić, koji će biti supervizor WAKO PRO u mečevima za titule, rekao je da je Klub borilačkih sportova Novi Pazar dobro organizovan.
-Trener Husein Dupljak je napravio dobar klub, s velikim brojem takmičara. Prošle godine su bili treći u Srbiji, a i ove su u samom vrhu. Na taj način su i zaslužili da u svom gradu imaju jedan ovako veliki događaj – kazao je Bugarčić. 
Osim mečeva za evropske WAKO PRO titule, publika u novopazarskoj Hali sportova će sutra, počev od 18 časova, imati priliku da vidi još osam borbi. Prema najavama organizatora, posebno atraktivni biće dueli: Vukašin Obradović – Mirnes Vejzović, Sedad Bukvić – Ivan Dragomirović, Luka Spremo – Amar Babajić i Bojan Džepina – Bahrudin Mahmić. 

Povezana vest:  Mladi kik bokseri doneli radost Srbiji