koncarevo borba

Reprezentacija Portugalije protiv „Palminih tigrova?

Na tradicionalnom 18. kik boks turniru u Končarevu kod Jagodine, koji svake godine na seosku slavu Ivanjdan, 7.jula, organizuje Kik boks klub „Palmini tigrovi“, nastupiće reprezentacija Portugalije, rečeno je danas Tanjugu.
Selekciji Portugalije suprostaviće se reprezentativci Srbije iz KBK „Palmini tigrovi“ koje predvodi Aleksandar Konovalov. Kik boks turnir u Končarevu, oko šest kilometara istočno od Jagodine, na levoj obali Velike Morave, ubraja se među najposećenije u ovom delu Evrope. Održava se na otvorenom i u proseku ga poseti oko 10.000 ljudi.
Gledaoci će videti šest vrhunskih mečeva u disciplini lou kik, tvrde u „Palminim tigrovima“.
Za „Palmine tigrove“, uz Konovalova, boksovaće Danijel Bogdanović, Boban Marinković, Predrag Mijajlović, Mihajlo Jovanović i Nemanja Pantelić.
Reprezentatcija Portugalije boksovaće u sastavu: Hiorge Arande, Igor Filipe, Renato Kanelas, Žao Francisko, Gonkalo Pimenta i Luis Leite.
Turnir je poznat i po tome što je među gledaocima, uvek po nekoliko ambasadora i prestavnika stranih ambasada u Beogradu, predsednici države, premiejri i ministri u Vladi Srbije.
Na dosadašnjim turnirima u Končarevu nastupile su reprezentacije: Italije, Rusije, Bugarske, Hrvatske, Turske, Grčke, Španije, Ukrajine, Francuske, Mađarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine,Poljske, kombinovana reprezentacija Slovačke i Češke…
Reprezentativci „Palminih tigrova“ pobedili su 15 puta, jedan meč je završen nerešeno, a izgubili su od selekcije Rusije.
Vlasnik i osnivač „Palminih tigrova“ je narodni poslanik, predsednik Skupštine grada Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji je rođen i živi u Končarevu i slavi Ivanjdan.
Turnir počinje u 20,30 sati, ulaz je slobodan, a u zabavnom programu, pre i posle mečeva, nastupiće pevač Haris Džinović.

Povezana vest:  U DVORANI „PIONIR“ U SUBOTU OD 20 ČASOVA SVETSKI WAKO PRO GRAN PRI U K1, Srbi čekaju Helene