koncarevo borba

Marković: Nemamo topove ali imamo sportiste koji će pobediti Amerikance

Predsednik Skupštine grada Jagodina i vlasnik Kik boks kluba „Palmini tigrovi“ Dragan Marković Palma izjavio je da će na tradicionalnom medjunarodnom kik boks meču u Končarevu, 7.jula, reprezentacija Srbije pobediti reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država.
-Dolazi nam vojna svetska sila. Mi nemamo topove ali imamo sportiste koji će da pobede Amerikance – rekao je Marković nakon meča u kome je kik bokser „Palminih tigrova“ Aleksandar Konovalov postao profesionalni prvak sveta u lou kiku.
Meč je održan u subotu uveče. Marković je pozvao sve ljubitelje kik boksa da na vreme rezervišu mesta.
-Ulaz se ne naplaćuje ali treba na vreme rezervisati mesto. Stadion sa 20.000 mesta biće mali da primi sve zainteresovane ljubitelje kik boksa da vide kako ćemo da pobedimo Amerikance. Mnogo nam duguju, a u sportu ćemo sve da im vratimo – poručio je Marković.
Ove godine meč će biti organizovan 19. put, povodom seoske slave Sveti Jovan, na stadionu u Končarevu, rodnom mestu Dragana Markovića Palme. Do sada su „Palmini tigrovi“ ostvarili 15 pobeda, jedan remi sa Ukrajinom i dva puta izgubili od Rusije i Portugalije. Do sada su gostovali Francuzi, Italijani, Grci, Hrvati, Bugari, Makedonci i Madjari.

Povezana vest:  Kik boks turnir "Arena Friday Fight Nights 3" 11. juna u Kovilovo resortu