serbia open kik
SERBIA OPEN 2014
Najbolji borci okupljaju se u Šumicama
 
Evropski kup „Serbia open“ održaće se ove godine 1. i 2. marta u SRC „Šumice“ u Beogradu u organizaciji Kik boks saveza Srbije. Takmičenje se održava u disciplinama K1 rules i kicklight contact. Eliminacione borbe u obe discipline počinju u subotu, 1. marta, u 14 časova.
U nedelju, 2. marta, od 11 časova održaće se finala u kiclight contact-u, kao i nastavak eliminacija u disciplini K1 rules. Finala u disciplini K1 rules počinju u 18 časova.
Eliminacije i polufinalarade se po WAKO amaterskimpravilima (obavezna zaštitna kaciga, rukavice od 10 unci i štitnici za potkolenice), 3x2minuta. Finala se rade poWAKO PRO pravilima (rukavice 10 unci, bez kacige i štitnika za potkolenice), 3x 2 minuta
Organizatori su predvideli i novčane nagrade U disciplini K1 rules za prvo mesto novčana nagrada iznosi 300 evra u muškoj i 200 evra u ženskoj konkurenciji, pehar, medalja i diploma. Novčana nagrada se isplaćuje pobedniku samo u slučaju da u kategoriji ima 4 i više takmičara. Za drugo i treće mesto, predviđene su medalja i diploma.
U discipline kicklight contact za prvo mesto se dobija pehar, medalja i diploma. Za drugo i treće mesto medalja i diploma
Povezana vest:  PRVENSTVO SRBIJE ZA KADETE I JUNIORE, Nišlije najuspešnije